Medicaments i càries

El consum de determinats medicaments pot provocar sequedat oral, càries i altres problemes bucodentals. Consulta al teu odontòleg perquè et done el tractament adequat.

Llegir més

L'òxid nitrós en odontologia

L'òxid nitrós en odontologia s'utilitza per a aplicar tractaments dentals sense notes cap tipus de dolor ni ansietat.

Llegir més

Usar fil dental

Moltes vegades a l'hora de realitzar la nostra higiene dental, ens preguntem si a més del raspallat podem utilitzar altres complements com un col·lutori o la seda o fil dental.

Llegir més

Principals problemes dentals dels xiquets

Les revisions dels xiquets en el dentista i conéixer els principals problemes dentals que poden afectar els teus fills és important. La branca de l'odontologia que s'encarrega dels xiquets és la odontopediatria, per això has de portar al teu fill a una clínica dental que tinga odontòlegs especialistes en odontopediatria, com García & Domenech.

Llegir més

Corregir el fre

El fre lingual i el fre labial poden desenvolupar problemes que se solucionen fàcilment amb una frenectomia.

Llegir més

Tipus de malalties periodontals

Les malalties periodontals són aquelles que afecten les genives. És important distingir les diferents malalties periodontals per a poder aplicar el tractament adequat. Les patologies periodontals més freqüents són la gingivitis i la periodontitis.

Llegir més

Què és el bruxisme i com tractar-lo

El bruxisme o grinyolar de dents és un problema que pot desgastar les dents i provocar dolors de mandíbula. En García & Doménech et donem els tractaments necessaris contra el bruxisme.

Llegir més

Com baixar els ullals

Si els ullals estan alts o mal posicionats en la dentadura, ocasionarà problemes físics i estètics. Des de García & Doménech et recomanem el tractament amb invisalign per a baixar els ullals per la seua efectivitat i comoditat.

Llegir més

Preguntes freqüents sobre el coronavirus

En estos moments de confinament per la crisi del COVID-19 o coronavirus, sorgixen moltes preguntes i dubtes sobre la seua simptomatologia, tractament o prevenció. Per això, volem donar-te una sèrie de consells per a aplicar de manera senzilla la prevenció adequada contra el coronavirus evitant així faules o falses informacions.

Llegir més

Beneficis de les carilles dentals

Si estàs plantejant-te posar-te carilles dentals o no tens clar si aquest tractament serà el més adequat per a les teues dents, posa't en mans d'odontòlegs experts que t'assessoraran en tot moment com els de la clínica García & Doménech. Utilitzem materials estètics d'alta qualitat com a ceràmiques d'alta resistència juntament amb l'aplicació de les últimes tecnologies en la confecció de pròtesis dentals.

Llegir més

Les infeccions orals més comunes que has de conéixer

Un grup d'infeccions orals sol donar-se amb freqüència i totes les persones les ha patides alguna vegada en la vida. El seu tractament sol ser fàcil i és molt necessari la seua solució per a evitar malalties més greus. En l'article s'expliquen les infeccions orals més freqüents.

Llegir més

Tractaments regeneratius ossis, en què consistixen?

Els tractaments regeneratius ossis a vegades són necessaris abans de la col·locació d'un implant dental. Es necessita suficient teixit ossi per a sostindre el pern sobre el qual es col·loca la corona dental. En este article s'explica quan i com s'apliquen els tractaments regeneratius ossis.

Llegir més

Causes de la periodontitis

La periodontitis és una malaltia que comença per la inflamació de les nostres genives a causa d'una acumulació de bacteries. És important mantindre una bona higiene bucodental per a evitar aquest tipus de problemes que ens pot portar a la pèrdua de peces dentals.

Llegir més

En què consisteix el disseny digital d'un somriure

Les tècniques de tractament d'imatges digitals es poden aplicar en odontologia per al disseny d'un somriure que a més de ser estètica complisca amb totes les seues necessitats funcionals. És un procés còmode en la qual el pacient intervé de manera activa.

Llegir més

Odontopediatría: el calendari de visites al dentista per al teu fill

La odontopediatría és la branca de l'odontologia que s'ocupa de la salut bucal dels més xicotets. Abarca els problemes que poden afectar les dents i genives dels nostres fills fins a l'aparició total de la dentadura definitiva que sol ser entorn dels 12 anys.

Llegir més

En què consisteix l'endodòncia microscòpica i quins son els seus avantatges

La principal missió del dentista és conservar les peces dentals sense afectar la salut bucodental. Un tractament que permet retirar les parts blanes infectades conservant la dent és l'endodòncia microscòpica. Un procés que fa ús de les últimes tecnologies.

Llegir més

Com cuidar les teues dents després d'una implantología dental

La implantología dental s'ha convertit en una tècnica molt sol·licitada a causa dels seus múltiples beneficis. Per a assegurar-se que el tractament siga realment reeixit és necessari seguir una sèrie de passos i recomanacions que asseguren l'efectivitat del tractament, així com les millors condicions dentals que donen com a resultat una magnifica somriure.

Llegir més

Implants dentals: tot el que has de saber sobre aquest procediment

S'explica en què consisteixen els implants dentals i els beneficis que comporta. També s'enumeren les parts de l'implant dental i les possibles opcions existents.

Llegir més

Apnea del somni i ronquits: aprén a respirar

Per a aprendre a respirar es necessari adoptar un estil de vida saludable, aixina com postures correctes que permeten als pulmons funcionar millor.

Llegir més

Coneix l'última tecnología en escáner intraoral 3D

L'escáner intraoral en 3D o tres dimensions es un aparat d'última tecnología que te com objectiu acomplir una série de impressions digitals en 3D de la boca d'un pacient.

Llegir més

Inflamació de genives, quines són les causes i com previndre-ho?

T'expliquem quines són les causes de la inflamació de les genives i com previndre que això passe. Tingues en compte que la salut de les teues peces dentals pot estar en perill.

Llegir més

La salut bucodental i general, més lligades del que imagines

Mantenir una correcta salut bucodental no és només una cosa vital per al benestar de la nostra boca i en particular el dels nostres dents. I és que aquesta està més relacionada amb la nostra salut general del que pensem però per què? Com influeix tenir una bona salut bucodental al nostre cos? ¿Tan important és? T'ho expliquem ...

Llegir més

Maloclusió: saps quant t'afecta aquesta afecció bucodental?

Com tu dentista de confiança, volem explicar-te què és la maloclusió i com t'afecta en cas que pateixis aquesta afecció bucodental.

Llegir més

La importància d'escollir bé la teva raspall de dents

Sí, hem de dir-te que és molt important escollir bé el raspall de dents que vagis a utilitzar perquè això influirà en la teva higiene bucodental. El més recomanable és acudir a la teva dentista ja que va a aconsellar-te, millor que ningú, quin tipus de raspall de dents és millor per a tu.

Llegir més

Coneix els tipus de sedació en odontologia

Hi ha diversos tipus de sedació en odontologia que serveixen per millorar els tractaments i fer-los menys traumàtics per als pacients, els coneixes ?. Coneix els tipus de sedació en odontologia, els seus usos segons els tractaments i els protocols.

Llegir més

Desplaçament de dents? Estes són les principals causes

La boca és un engranatge perfecte que està estructurada d'una forma natural estratègica. Cada peça té la seua funció i per això, quan es perd una d'elles, la mossegada adopta posicions que en la majoria d'ocasions són incorrectes i danyoses amb l'objectiu de compensar la peça o peces perdudes. Es genera un desequilibri complet de l'aparell estomatognático al tractar de trobar la mossegada més correcta possible.

Llegir més

Cures per a tindre una pròtesi dental sana

Important és lluir un somriure bonic i natural! Ara és possible gràcies a les nostres pròtesis dentals d'última generació. Ningú notarà que no són peces dentals teues originals i més podràs gaudir d'una millor qualitat de vida. Enfrontar-te a qualsevol plat ja no serà tota una aventura per la teua boca. Però ¡compte! també cal una sèrie de cures per tenir una pròtesi dental sana.

Llegir més

Els queixals del seny desplacen les dents?

Revela't contra els queixals del judici! No, no tenen cap funció i a part de provocar sagnat i dolor quan creixen i es desplacen, també poden perjudicar la salut de les dents sanes. Encara creus que els queixals del judici són peces dentals situades en els extrems de la teua dentadura més doloroses que inofensives? t'equivoques!

Llegir més

Aliments de primavera que milloraran la teva salut bucodental

La primavera ja ha arribat, així que repassem els millors aliments primaverals per millorar la salut de la teva boca.

Llegir més

Descobrix ele factors que alteren la producció de saliva

La saliva és una substància a la qual estem habituats i no obstant això li prestem molt poca atenció. Constitueix un dels elements fonamentals que garanteixen la bona salut bucodental. Així, tant un excés, com escassetat d'aquesta poden ser símptomes d'algun problema més gran, implicant greus conseqüències.

Llegir més

Dieta recomanada per unes dents sanes

Et desvetllem la millor manera d'alimentar-se per cuidar la salut bucodental

Llegir més

Mites sobre la salut bucodental

Analitzem els mites més habituals sobre la salut bucodental i els desmentim explicant per què no has de fiar-te d'ells.

Llegir més

Brackets vs invisalign: què et convé més?

Et aïllem els dubtes sobre quin tipus de tractament triar.

Llegir més

Errors freqüents al raspallar-se les dents

Segur que estàs cometent més d'un d'aquests errors i no ho sabies.

Llegir més

La gingivitis i com tractar-la

La gingivitis és molt comú entre la població, és per això que és important conèixer com tractar-la.

Llegir més

Disseny Digital del Somriure. Què és i quins avantatges té?

T'expliquem tot el relacionat con el Disseny Digital del Somriure

Llegir més

Com puc prevenir les càries?

T'expliquem les maneres més eficients d'evitar i prevenir la molesta càries.

Llegir més

Problemes més habituals per la salut bucodental i com prevenir-los

Descobreix com prevenir les malalties bucals mas freqüents

Llegir més

L'odontologia i la fisioteràpia juntes en una mateixa adreça.

Millores en la salut bucodental gràsies a la fisioteràpia

Llegir més

La salut dental durant l'embaràs

Cuidat del dents en l'embaràs

Llegir més

El bruxismo i com tractar-ho

Tot sobe el bruxismo

Llegir més

Importància de la neteja dental, cada quant és necessari realitzar-la?

¿Per que fer-se neteges profesionals?

Llegir més

Queixals del judici, com és la cirurgia i el post operatorio?

indicacions per evitar infeccions durant el post operatorio

Llegir més

Beneficis de l'ortodòncia invisible Invisalign

5 avantatges de l'ortodòncia invisalign

Llegir més

Per què sagnen les genives i com evitar-ho?

És important cuidar de les genives per a tenir una boca sana

Llegir més

Tipus de Invisalign quin és el més recomanat per a cada cas?

Diferents tipus de Invisalign depenent dels problemes dentals

Llegir més

5 errors freqüents en raspallar-se les dents

Evita els errors que es cometen en el raspallat de les dents

Llegir més

Tot el que has de saber abans d'un blanqueamiento dental.

50% de descompte en blanquemiento dental

Llegir més

Com prevenir les càries dels xiquets a l'estiu

Trucs per a evitar l'aparició de càries

Llegir més

Taques en les dents, com eliminar-les?

Per què apareixen i com tractar-les?

Llegir més

Cuida les teues dents a l'estiu

Consells per a mantenir sans les dents a l'estiu

Llegir més

¿Sabies que hi ha aliments que beneficien i perjudiquen la salut de les dents?

La nostra alimentació també resulta vital per a les nostres dents

Llegir més

Cas real amb implants de càrrega immediata

Abans i després de la cirurgia d'implants

Llegir més

Fissura dental detectada amb microscopi dental

Cas real d'aplicació de l'odontologia microscòpica

Llegir més

Perquè més val prevenir que guarir… cuida de les teues genives

Odontòleg Periodoncista Juan Navarro Ferri: Especialista en periodóncia

Llegir més

Cas d'èxit d'Encarna

Abans i després de la intervenció

Llegir més

Resol els teus dubtes en 10 tips

Cuida la teva dentadura amb els nostres consells

Llegir més

Ortodòncia en xiquets

Existeix una edat recomanada per a usar brackets?

Llegir més

"Odontologia emocional"

Mai abans van estar tan units els conceptes salut i felicitat.

Llegir més

Et dol el cap i el coll? T'ajudem des de la fisioteràpia especialitzada

Fisioterapeuta Raquel Galindo Martínez: Especialista en ATM i dolor orofacial

Llegir més

10 falsos mites sobre salut bucodental

10 falsos mites sobre salut bucodental

Llegir més

L'odontologia sense por ni dolor es posible

Procesos que s'utilitzen en pacients amb ansietat davant d'un tractament dental

Llegir més

Implantologia de carrega immediata

Entrevista a la Dra. Cristina García Delaney ( Odontologa especialista en cirugía, Implantología i regeneració òssia)

Llegir més

Myobrace, l'alternativa als brackets?

La majoria dels nostres nens tenen les dents tortes i els seus ossos maxil·lars s'estan desenvolupant de forma incorrecta.

Llegir més

Odontopediatria

En la Clínica Dental García i Domenech som conscients de la importància de cuidar la salut bucodental dels més petits de la casa per prevenir l'aparició de malalties en l'edat adulta.

Llegir més

Entrevista del Periòdic d'ací al Dr. Ignacio Domenech - Clínica dental a Liria

“Una boca sana i un somriure estètic són mostra d'una major satisfacció.”

Llegir més

Servei d'odontologia microscòpica Clínica Dental a Llíria

Gràcies al microscopi, estructures que abans resultaven poc visibles per a l'ull humà som capaços de tractar-les amb odontologia mínimament invasiva

Llegir més

Què és una endodòncia microscòpica?

Una endodòncia consisteix en la neteja del teixit pulpar malalt de la dent per a posteriorment emplenar-ho de nou amb material biocompatible i segellar-ho

Llegir més

Quins beneficis aporta un tractament d'ortodòncia? - Clínica Dental a Llíria

L'ortodòncia és un tractament capaç de normalitzar la posició de les dents i millorar la relació entre la part superior i inferior de la boca perquè encaixen bé.

Llegir més

Tractament contra les malalties periodontals - Clínica dental a Llíria

Els objectius del tractament són: recuperar la salut de les genives, eliminar la placa bacteriana de sota la geniva, frenar la pèrdua d'os i recuperar l'estètica de les genives

Llegir més

Formació contínua dels nostres doctors - Clínica dental a Llíria

Actualment en la Clínica Dental García&Domenech tenim a dues dels nostres doctors a Madrid realitzant un màster en Expert en "Estètica Dental i Rehabilitació Oral".

Llegir més

Sedació conscient - Clínica dental a Llíria

Sota el terme “sedació conscient” s'emparen dues tècniques: la sedació conscient inhalatòria i la sedació conscient intravenosa

Llegir més

Raspall de dents manual vs elèctric - Clínica dental a Llíria

Què raspallo utilitzar, elèctric o manual? Quin és més eficaç? Quins són els seus avantatges?

Llegir més

T'han realitzat alguna vegada un estudi del somriure?

De la unió de la informàtica i tècniques de fotografia aplicades al sector dental naix una ferramenta de estudi i disseny el somriure.

Llegir més

Què són i com et poden ajudar els implants de càrrega immediata?

Recupera la funcionalitat de les teues dents i reduïx el temps d'espera entre la col·locació de l'implante dental i les dents fixes

Llegir més

Comença l'any amb una bona salut bucodental - Clínica Dental a Llíria

Hem recopilat 5 consells dentals perquè cuides de les teues dents en 2017. Uns conseils perquè somrigues!

Llegir més

Salut bucodental - Oral B selecciona a la clínica García Domenech

Oral-B, multinacional líder en fabricació de productes d'higiene oral en tot el món, ha seleccionat la nostra clínica per a participar en el seu nou programa

Llegir més

Promoció d'aniversari en la Clínica Dental Garcia Domenech a Llíria

Amb motiu del nostre primer aniversari, hem creat una sèrie de promocions molt interessants per als nostres pacients

Llegir més

IMPLANTOLOGÍA. ASPECTES BÀSICS. PREGUNTES FREQÜENTS

Els implants dentals són dispositius de titani que s'introdueixen en l'os alveolar per a simular la funció de les arrels dentals que s'han perdut

Llegir més

Ortodòncia: Com corregir el cridat clau de "Drácula"

Coneixeu el cas dels claus de "Drácula"? Normalmente, és quan els claus s'han quedat dalt i s'han mogut totes les dents. Clínica Dental a Llíria

Llegir més

Què he de menjar per a tindre unes dents sanes? Clínica Dental Llíria

El factoe més important de tots: l'aigua, perquè ens proporciona una bona hidratació i estimula la producció de saliva neutralitzant els bacteris.

Llegir més

Quins són els problemes dentals més comuns en els xiquets?

Els xiquets, tinguen o no ja les dents de llet o definitius, poden presentar alguns problemes dentals que hem de supervisar i tractar-los. Clínica Dental a Llíria

Llegir més

Què és l'odontologia microscòpica o mínimament invasiva?

Odontologia microscòpica o odontologia mínimament invasiva. Avantatges de la Clínica Dental García & Domenech, Clínica Dental a Llíria

Llegir més

La #volta al col·le en el servei d'odontologia infantil a Lliria

Odontologia infantil a Lliria. Revisió bucal infantil i rentada amb fluor per a prevendrá càries, gratuïts! - Clínica Dental a Llíria

Llegir més

Promoció Neteja dental Gratuita! - Clínica dental a Llíria

Promoció Neteja dental - Sorteig entre els fans del nostre Facebook per a vindre a fer-se una neteja buco-dental

Llegir més

PER A QUÈ SERVIX UNA NETEJA DENTAL? FA MAL? -Clínica Dental Llíria

En aquest article, t'expliquem perquè fer-se una neteja dental per a previndre malalties bucal... perquè és indolora i saludable!

Llegir més

Per què cal fer-se una neteja dental cada 6 mesos?

L'OMS recomana fer-se mínim 2 neteges dentals a l'any. Tot sobre la neteja dental - García Domenech, Clínica Dental a Llíria

Llegir més

5 motius pels quals has de fer-te un blanquejament dental

Vols saber si has de fer-te un blanquejament dental? T'ho explica la Clínica Dental García & Domenech de Llíria

Llegir més