Què és l'odontologia microscòpica o mínimament invasiva?

- García Domenech, Clínica Dental a Llíria. Dentista a Llíria -

Què és l'odontologia microscòpica?

En els últims anys hi ha hagut nombrosos canvis tècnics en odontologia. Sens dubte un de les grans aportacions tecnològiques ha sigut la introducció del microscopi quirúrgic en el sector dental. Als tractaments odontològics que utilitzen estos dispositius de magnificación se'ls denomina odontologia microscòpica o odontologia mínimament invasiva.

Ara, gràcies al microscopi, estructures que abans resultaven poc visibles per a l'ull humà som capaços de tractar-les. Esta tecnologia obri nous horitzons en el camp odontològic del diagnòstic i el tractament permetent realitzar treballs amb màxima precisió i seguretat aconseguint resultats més predicibles.

Què podem fer i quines avantatges té l'odontologia microscòpica?

El microscopi pot ser utilitzat en qualsevol especialitat d'odontologia aportant qualitat al tractament en quasi totes les disciplines: Endodòncia, Cirurgia endodóntica, Estètica dental, Odontologia conservadora, Periodoncia...

Cal destacar que amb un professional, amb un equip format en microscòpia i acostumat a treballar davall magnificació, obté els tractaments de millor qualitat, perquè l'ús de la microscòpia en tots els àmbits de l'odontologia ens permet aconseguir millors ajustos i acabats.

Enumerant els principals avantatges que la microscòpia ens pot aportar al treball diari en pro de donar un millor servici a l'usuari o pacient, que ve a cuidar de la seua salut bucodental són estes:

  • Visualització òptima dels mínims detalls, gràcies a la il·luminació de zones de difícil accés i la magnificación, aconseguim un augment de la precisió en el tractament i la realització d'una odontologia més conservadora, menys traumàtica i mínimament invasiva.
  • Millorem la capacitat de diagnosticar i predir la patologia i el tractament necessari per a cada pacient, ja que podem veure coses que sense això no observaríem.
  • Millorem la comunicació amb el pacient al poder obtindre imatges a través de la cambra de vídeo, fent conscient al pacient de la patologia que presenta i la necessitat de ser tractada.

Per tot açò, és aconsellable que visites una clínica dental que t'oferisca esta tecnologia i confiança, que, com la Clínica Dental García & Domenech, Odontologia avançada, incorpore els últims avanços en els seus tractaments.

No totes les clíniques disposen d'un equip professional en microscopi dental, que puga atrevir-se amb els casos més complexos, tenint majors taxes d'èxit. T'invitem a vindre a conéixer els nostres servicis.

- García Domenech, Clínica Dental a Llíria. Dentista a Llíria - 

Clínica dental García & Domenech 25 clínica dental en Lliria 22 García & Domenech 20 García&Domenech odontologia avanzada 19 Odontologia 18 dentista 16 Clínica dental 14 higiene bucal 14 estética dental 13 tecnologia dental 12 dentistas en Lliria 11 dentista per a xiquets 9 consells dentals 8 implantes dentals 8 Neteja dental 8 odontologia microscòpica 8 disseny digital de somriure 7 odontologia infantil 7 La pobla de Vallbona 6 llíria 6 ortodoncia 6 cirurgia dental 4 estudi del somriure 4 aniversari 3 l'eliana 3 odontologia minimament invasiva 3 blanquejament dental 2 colmillo de drácula 2 García 2 microscopi dental 2 Domenech 1 carillas 0 ELIMINAR 0