5 errors freqüents en raspallar-se les dents

Raspallar-se les dents és una tasca important per a evitar les malalties bucodentales i un correcte raspallat pot evitar-les. Però la majoria de nosaltres no sempre ens raspallem les dents de la forma correcta, ja que amb el nostre raspallat solem moure les restes d'aliments i bacteris, més que eliminar-los.


Des de la Clínica Dental García & Doménech hem enumerat una llista d'errors freqüents que cometem en raspallar-nos i així poder evitar-los:

  1. Banyar el raspall abans de llavar-nos les dents. Est és l'error més comú que cometem, i és que, és millor que el raspall estiga sec perquè així arrossegament millor la brutícia i eliminar completament les restes d'aliments.
  2. No dedicar el temps suficient. L'ideal és que la durada del raspallat siga de dos minuts mínim perquè aquest siga efectiu. Si dura menys podríem deixar-nos zones sense raspallar.
  3. Usar més pasta de la necessària. No és necessari cobrir tot el raspall amb pasta de dents, amb una mica de pasta de la grandària del cigró és suficient.
  4. Esbandir-nos a l'excés en finalitzar. No és recomanable esbandir-se massa, perquè d'aquesta manera no permetem que el dentifrici actue.
  5. Raspallar les dents just havent dinat. El recomanable és esperar-nos almenys 30 minuts després dels menjars per a llavar-nos les dents. I és que si ho fem just després, correm el risc d'escampar l'àcid del menjar sobre les dents, fent que aquests s'erosionen a mitjà i llarg termini, i tenir un problema major en el futur.

Hi ha més consideracions a tenir en compte per a una bona higiene bucal, com un raspallat d'a dalt a a baix en comptes d'horitzontalment o utilitzar un raspall de dents bla. Des de la Clínica Dental García & Doménech us hem deixat aquests 5 consells perquè els poseu en pràctica, notareu una gran diferència en la vostra salut bucodental.

Clínica dental García & Domenech 25 clínica dental en Lliria 22 García & Domenech 20 García&Domenech odontologia avanzada 19 Odontologia 18 dentista 16 Clínica dental 14 higiene bucal 14 estética dental 13 tecnologia dental 12 dentistas en Lliria 11 dentista per a xiquets 9 consells dentals 8 implantes dentals 8 Neteja dental 8 odontologia microscòpica 8 disseny digital de somriure 7 odontologia infantil 7 La pobla de Vallbona 6 llíria 6 ortodoncia 6 cirurgia dental 4 estudi del somriure 4 aniversari 3 l'eliana 3 odontologia minimament invasiva 3 blanquejament dental 2 colmillo de drácula 2 García 2 microscopi dental 2 Domenech 1 carillas 0 ELIMINAR 0