Tot el que has de saber abans d'un blanqueamiento dental.

Somriure és una de les coses més meravelloses de la vida, és la causa d'alguna cosa que ens ha fet felices. Hi ha somriures tímids, alegres, expectantes, enamorades… Però tots els somriures bonics i atractives tenen alguna cosa en comú: són somriures sans.

I una de les solucions perquè la teua estiga dins d'aquest denominador comú és el blanqueamiento dental. Un tractament estètic que redueix diversos tons de color, deixant les teues dents brillants i saludables. Però abans de dur a terme aquest tractament, un especialista ha de realitzar-te una valoració detallada de la teua boca, perquè hi ha certs aspectes que has de tenir en compte per a poder fer-te un blanqueamiento dental:

Càries: En cas de tenir-les en alguna peça dental, ha de ser restaurada. Ja que si no és així, aquest tractament pot afectar al nervi de la dent i hauries de realitzar-te altres tractaments per a solucionar-ho.

Restauracions prèvies: Si tens restauracions antigues com a corones, carillas o uns altres, cal valorar que estiguen en bones condicions, en cas contrari es restauraran per a evitar tocar el nervi dental.

Sensibilitat: La hipersensibilitat dental solament ha de ser tractada per un especialista i per tant, és l'única persona capacitada per a realitzar un blanqueamiento dental.

Taques: Depenent del tipus de taca, l'eliminarem amb el tractament de blanqueamiento o et recomanarem altres opcions. Per a taques més acusades, seran necessaris un altre tipus de tractaments com les carillas dentals, que atorguen un resultat molt natural a la dent. Els nostres especialistes estudiaren el teu cas i t'informaran de manera personalitzada de la millor opció per a tu.

Gingivitis: És important que les teues genives estiguen sanes. Abans de realitzar-te un tractament de blanqueamiento en la nostra clínica dental tractarem qualsevol malaltia de les genives de manera eficaç. Primer la salut i després l'estètica.

Embaràs i lactància: Durant aquest període aquest tractament no és recomanable, és millor esperar uns mesos i després, gaudir totalment d'un somriure sa i del bebè.

Ara que ja saps tot açò, pots venir a la Clínica Dental García&Domenech a realitzar-te la teua blanqueamiento dental i gaudir d'un somriure atractiu i saludable. A més pots beneficiar-te de la promoció que tenim en marxa. Durant els mesos de juliol i agost el teu tractament de blanqueamiento dental està al 50%, sempre sota la prescripció mèdica dels nostres especialistes. Llueix somriure sa i bonica aquest estiu!

Clínica dental García & Domenech 25 clínica dental en Lliria 22 García & Domenech 20 García&Domenech odontologia avanzada 19 Odontologia 18 dentista 16 Clínica dental 14 estética dental 13 higiene bucal 13 dentistas en Lliria 11 tecnologia dental 11 dentista per a xiquets 9 consells dentals 8 Neteja dental 8 disseny digital de somriure 7 odontologia microscòpica 7 implantes dentals 6 La pobla de Vallbona 6 llíria 6 odontologia infantil 6 ortodoncia 6 cirurgia dental 4 estudi del somriure 4 aniversari 3 l'eliana 3 odontologia minimament invasiva 3 blanquejament dental 2 colmillo de drácula 2 García 2 microscopi dental 2 Domenech 1 carillas 0 ELIMINAR 0