PER A QUÈ SERVIX UNA NETEJA DENTAL? FA MAL? -Clínica Dental Llíria

- García Domenech, Clínica Dental a Llíria. Dentista a Llíria -

La clau per a mantindre la teua salut bucal 

La neteja dental professional, també denominada profilaxi dental, consistix en l'eliminació de la tosca dental, la placa bacteriana i les taques superficials. És un dels procediments dentals claus per a mantindre la salut bucal i de les genives, ja que evita malalties periodontals i prevé moltes malalties bucodentals.

Fa mal la neteja dental?

L'OMS (Organització Mundial de la Salut) recomana realitzar-se 2 neteges dentals a l'any per a mantindre una bona salut bucal. A pesar d'això, hi ha un percentatge elevat de persones que no es realitzen una neteja bucodental regularment, i inclús, que mai s'han realitzat cap. I, per si açò fora poc, segons els últims estudis, un de cada 4 espanyols es neteja les dents menys de dos vegades al dia.

Hui en dia, les neteges dentals tenen un preu molt assequible i tot el món hauria de realitzarse-les per prevenció. A més, a la pregunta que es fan moltes persones de si una neteja bucal dol, és una de les més habituals entre els pacients que acudixen a les clíniques, la resposta és que no; una neteja dental no dol.

Després de la neteja és possible que algunes zones en la línia de les dents amb la geniva es vegen un poc enrogides per la irritació del pas de la ferramenta i alguns pacients poden experimentar una certa sensibilitat dental després de la neteja, però igualment desapareixerà en unes 24-48 hores com a màxim.

El pacient no haurà de prendre cap mesura especial ni abans ni després d'una neteja dental, per la qual cosa podrà menjar i beure normalment.

Com veus, tots són avantatges, per la qual cosa t'animem a vindre a realitzar-te una neteja bucal a la Clínica Dental García & Domenech, Odontologia avançada, situada en Llira, perquè a més tenim una promoció especial per a este estiu i no tanquem a l'agost.

Ara no tens excuses per a cuidar de la teua salut bucodental!

- García Domenech, Clínica Dental a Llíria. Dentista a Llíria -

Clínica dental García & Domenech 25 clínica dental en Lliria 22 García & Domenech 20 García&Domenech odontologia avanzada 19 Odontologia 18 dentista 16 Clínica dental 14 estética dental 13 higiene bucal 13 dentistas en Lliria 11 tecnologia dental 11 dentista per a xiquets 9 consells dentals 8 Neteja dental 8 disseny digital de somriure 7 odontologia microscòpica 7 implantes dentals 6 La pobla de Vallbona 6 llíria 6 odontologia infantil 6 ortodoncia 6 cirurgia dental 4 estudi del somriure 4 aniversari 3 l'eliana 3 odontologia minimament invasiva 3 blanquejament dental 2 colmillo de drácula 2 García 2 microscopi dental 2 Domenech 1 carillas 0 ELIMINAR 0