Formació contínua dels nostres doctors - Clínica dental a Llíria

Actualment en la Clínica Dental García&Domenech tenim a dues dels nostres doctors a Madrid realitzant un màster en Expert en "Estètica Dental i Rehabilitació Oral".

La formació d'aquest màster consisteix a formar a odontòlegs amb experiència en el camp de l'estètica dental a la realització de casos complexos.

Com a novetats es presenten el DSD “ Disseny Digital de somriure”. El DSD consisteix a la planificació digital del somriure del pacient, en la qual pot veure de forma aproximada com va a quedar el seu somriure després de realitzar els tractaments oportuns. Es tracta d'una eina formidable, que serveix a l'odontòleg per realitzar una planificació perfecta del cas i així aconseguir resultats totalment predictibles.

Una altra de les novetats a destacar, és l'especialització en l'odontologia mínimament invasiva. Gràcies a la utilització del microscopi dental som capaços de ser molt més precisos en l'execució i diagnòstics dels nostres tractaments dentals, amb el gran benefici que això suposa per als nostres pacients. Es poden arribar a diagnosticar lesions incipients per així poder prevenir-les, tenir precisió en l'execució dels nostres tractaments que a ull nu seria impossible realitzar, i sobretot preservar al màxim els nostres teixits dentals mitjançant la utilització de microinstruments.

Gràcies a l'ús de la magnificación som capaces de per exemple realitzar microcarillas, làmines molt fines de porcellana d'entre 0,3 i 0,5 mm que ens permet una estètica excepcional i preservar al màxim l'estructura dental, sense pràcticament realitzar desgast dental. Aquest màster, permet una formació d'avantguarda per als nostres doctors, combinant els últims coneixements en materials dentals i aplicant tecnologia d'avantguarda com és el microscopi dental i el disseny digital de somriure.

FILOSOFIA GARCÍA&DOMENECH

Clínica dental García & Domenech 25 clínica dental en Lliria 22 García & Domenech 20 García&Domenech odontologia avanzada 19 Odontologia 18 dentista 16 Clínica dental 14 higiene bucal 14 estética dental 13 tecnologia dental 12 dentistas en Lliria 11 dentista per a xiquets 9 consells dentals 8 implantes dentals 8 Neteja dental 8 odontologia microscòpica 8 disseny digital de somriure 7 odontologia infantil 7 La pobla de Vallbona 6 llíria 6 ortodoncia 6 cirurgia dental 4 estudi del somriure 4 aniversari 3 l'eliana 3 odontologia minimament invasiva 3 blanquejament dental 2 colmillo de drácula 2 García 2 microscopi dental 2 Domenech 1 carillas 0 ELIMINAR 0