T'han realitzat alguna vegada un estudi del somriure?

- García Domenech, Clínica Dental a Llíria. Dentista a Llíria -

Què és necessari per a un estudi del somriure detallat

De la unió de la informàtica i tècniques de fotografia aplicades al sector dental naix una ferramenta de diagnòstic i disseny el somriure, que permet al clínic planificar, dissenyar i executar tractaments d'una manera predicible i personalitzada.

I per a fer-ho, necessitem estudiar estos aspectes:

o Estudi fotogràfic

o Estudi de models: amb uns motles presos de les seues dents

o Estudi Estètic: valorant espai, absències, paral·lelisme amb el seu rostre

o Estudi de genives: salut i estètica

o Estudi funcional: presa de registre de mossegada i anàlisi de desgastos dentals Una vegada coneixem els resultats, ja estem en condicions de realitzar un estudi rigorós analitzant tots els registres, la qual cosa ens permet dissenyar el seu nou somriure quant a funció, salut i estètica.

La fotografia ens va ajudar molt si volem veure el resultat en la teua boca abans de començar el tractament. Ens permet estudiar per ordinador la forma, posició i aspectes de les dents en relació a la cara de la persona.

Després, amb totes les proves, ja podem fer una simulació real en boca del resultat, "mock-up", que et permetrà conéixer quin serà el resultat final del teu somriure abans d'iniciar el tractament, la qual cosa coneixem com a planificació digital: disseny de somriure. Però, el millor és que venges que t'ho expliquen els nostres doctors especialitzats en estètica dental.  Reserva cita o contacta'ns

- García Domenech, Clínica Dental a Llíria. Dentista a Llíria -

Clínica dental García & Domenech 25 clínica dental en Lliria 22 García & Domenech 20 García&Domenech odontologia avanzada 19 Odontologia 18 dentista 16 Clínica dental 14 higiene bucal 14 estética dental 13 tecnologia dental 12 dentistas en Lliria 11 dentista per a xiquets 9 consells dentals 8 implantes dentals 8 Neteja dental 8 odontologia microscòpica 8 disseny digital de somriure 7 odontologia infantil 7 La pobla de Vallbona 6 llíria 6 ortodoncia 6 cirurgia dental 4 estudi del somriure 4 aniversari 3 l'eliana 3 odontologia minimament invasiva 3 blanquejament dental 2 colmillo de drácula 2 García 2 microscopi dental 2 Domenech 1 carillas 0 ELIMINAR 0