Promoció d'aniversari en la Clínica Dental Garcia Domenech a Llíria

- García Domenech, Clínica Dental a Llíria. Dentista a Llíria -

Celebrem el nostre 1er aniversari i li invitem a vindre i revisar la seua salut bucodental! 

A més, volíem comunicar-li que per a celebrar que ja hem fet somriure a més de 1000 pacients en el nostre primer any, hem creat unes promocions molt especials que potser seran del seu interés.

Oral B ha seleccionat García Domenech, Odontologia avançada, dins del seu programa "Test Drive", ja que som una clínica dental amb l'última tecnologia, la qual cosa ens diferència d'altres dentistes i ens conferix una major professionalitat al treballar amb microscopi, Tac i la resta d'aparatología i avanços en salut, higiene i estètica dental.

Una altra notícia és que també, tenim un descompte addicional d'un 10% en implantes dentals, per la qual cosa , si Vosté necessita, és una bona oportunitat per a posar-se'ls. A més, treballem només amb primeres marques per a oferir-te una alta qualitat i un bon preu, a la seua mesura.

I, si Vosté de fa fan del nostre Facebook, pot realitzar un qüestionari per a ajudar-nos a millorar i guanyar un raspall Oral B d'última generació.

- García Domenech, Clínica Dental a Llíria. Dentista a Llíria -

 

Clínica dental García & Domenech 25 clínica dental en Lliria 22 García & Domenech 20 García&Domenech odontologia avanzada 19 Odontologia 18 dentista 16 Clínica dental 14 estética dental 13 higiene bucal 13 dentistas en Lliria 11 tecnologia dental 11 dentista per a xiquets 9 consells dentals 8 Neteja dental 8 disseny digital de somriure 7 odontologia microscòpica 7 implantes dentals 6 La pobla de Vallbona 6 llíria 6 odontologia infantil 6 ortodoncia 6 cirurgia dental 4 estudi del somriure 4 aniversari 3 l'eliana 3 odontologia minimament invasiva 3 blanquejament dental 2 colmillo de drácula 2 García 2 microscopi dental 2 Domenech 1 carillas 0 ELIMINAR 0