Ortodòncia: Com corregir el cridat clau de "Drácula"

- García Domenech, Clínica Dental a Llíria. Dentista a Llíria -

Coneixeu el cas dels claus de "Drácula"?

Normalment, és quan els claus s'han quedat dalt i s'han mogut totes les dents. En este cas, moltes vegades no cal llevar cap dent, ni fer cap cirurgia. Simplement col·loquem el pacient una ortodòncia a la seua mesura, amb uns brackets per a col·locar eixos claus i alinear la resta de dents superiors i inferiors.

La duració del tractament és de aproximadament 14 mesos.

Actualment, un xiquet de 8 anys, una jove de 22, un home de 34 i una dona que supera els 50, poden ser la imatge de la sala d'espera d'una clínica de dentistes, com la nostra, García & Domenech, Odontologia Avançada. I, a més, el diagnòstic és el mateix per a tots: dents torçuts cap a dins, cap a fora, desgastados... I la manera de corregir-ho, també és parecida... l'ortodòncia, això sí, cada cas requerix d'una ortodòncia concreta i a mesura de les necessitats i gustos del pacient.

L'edat recomanada per a visitar al ortodoncista por primera vegada és quan comencen a eixir les primeres dents permanents, sobre els 6-7 anys, però són molt pocs els casos que necessiten aparells a esta edat. L'avantatge del tractament o diagnòstic precoç és que podem detectar malformacions esquelètiques i dentàries, el que en el xiquet pot tractar-se amb pronostique favorable i aparatología senzilla.

Si no hi ha problemes i el xiquet presenta un correcte creixement i desenrotllament, el moment ideal per a realitzar el tractament d'ortodòncia, en la majoria dels casos, és quan ja es tenen les dents permanents, sobre els 12-13 anys.

Et recordem que la 1a visita o diagnòstic és gratuït i millor previndre que curar!

Reserva la teua cita en este telèfon: 960098578 · 651662292

- García Domenech, Clínica Dental a Llíria. Dentista a Llíria -

Clínica dental García & Domenech 25 clínica dental en Lliria 22 García & Domenech 20 García&Domenech odontologia avanzada 19 Odontologia 18 dentista 16 Clínica dental 14 higiene bucal 14 estética dental 13 tecnologia dental 12 dentistas en Lliria 11 dentista per a xiquets 9 consells dentals 8 implantes dentals 8 Neteja dental 8 odontologia microscòpica 8 disseny digital de somriure 7 odontologia infantil 7 La pobla de Vallbona 6 llíria 6 ortodoncia 6 cirurgia dental 4 estudi del somriure 4 aniversari 3 l'eliana 3 odontologia minimament invasiva 3 blanquejament dental 2 colmillo de drácula 2 García 2 microscopi dental 2 Domenech 1 carillas 0 ELIMINAR 0